Welkom op Virgilio.nl!

Bloemhard hangt voorlopig zijn helm aan de wilgen
Na 10 race seizoenen met een aantal financieel moeilijke jaren moet Virgil-Amber Bloemhard er dan toch aan geloven. De laatste jaren kreeg hij het telkens net voor elkaar om het budget maar net rond te krijgen. Maar op den duur houdt het op en kan men niet met alleen de financiële steun van zijn familie, vrienden en zijn eigen salaris er in te steken elk seizoen rond komen.


Aan het einde van het 2013 seizoen werd besloten om de 5 jaar oude Suzuki GSX-R 1000 met pensioen te laten gaan en werd deze verkocht. Het doel was om met de financiën van de motor en alle andere onderdelen genoeg geld bij elkaar te krijgen om alvast een begin te hebben voor het nieuwe seizoen. De motor werd gauw verkocht maar verdere financiële steun van sponsoren bleef uit, en dus zal de moeilijke keuze om te stoppen toch gemaakt moeten worden.

 

“Helaas moet ik voorlopig mijn helm ophangen. Ik heb een paar mooie jaren gehad waaronder het kampioenschap jaar in 2009 in de Supercup 1000, en ook dit jaar had ik ondanks veel pech een mooi jaar in het IRRC met een overwinning in Hengelo. Ik wil iedereen die mij de afgelopen jaren heeft gesteund enorm bedanken. Het is een cliché maar iedereen weet dat het zonder familie, vrienden en sponsoren niet mogelijk is om onze sport te beoefenen. Mijn plan was om na een mooi seizoen in het IRRC in 2014 voor het kampioenschap te vechten en daarnaast een aantal races in onder andere het ONK en een Endurance race te rijden. Helaas hebben wij de afgelopen maanden niet voldoende steun kunnen vinden voor aankomend jaar en hebben wij besloten om er voorlopig mee te stoppen. De laatste jaren hebben wij altijd doorgezet tot de laatste dag voor de seizoen start, maar dan begin je niet lekker aan je seizoen. Niet wetende of je het wel of niet kan uitrijden. Maar als er zich een mogelijkheid voor doet om weer een seizoen te kunnen rijden dan neem ik die uiteraard met beide handen aan!”Laatste Nieuws

Bloemhard hangt voorlopig zijn helm aan de wilgen

Na 10 race seizoenen met een aantal financieel moeilijke jaren ...link